Scheveningen, veelzijdige badplaats!

Deze hotels zijn te reserveren via diverse sites zoals hotelspecials.nl, booking.com en weekendjeweg.nl. U hoeft niet per site alle prijzen meer te vergelijken, dit hebben wij reeds voor u gedaan!

De populairste hotels kunt u aan de rechterzijde van deze pagina vinden, dit zijn de meest geboekte hotels. Vaak hebben deze hotels ook goede recensies en is het zeker aan te raden om via een van deze hotels te reserveren!

Wij wensen u alvast veel plezier in Scheveningen!

Diverse soorten hotels

Er zijn meer dan 20 verschillende hotels in Scheveningen met allemaal hun eigen voor en nadelen. In dit overzicht verwijzen we u naar de hotels die aan de onderstaande eisen voldoen:

  • Overzicht van de duurste en exclusiefste hotels
  • Overzicht van de goedkoopste hotels in Scheveningen
  • Hotels die rolstoelvriendelijk zijn
  • Hotels met jacuzzi’s en sauna’s
  • Huisdiervriendelijke hotels
  • Kindvriendelijke hotels
  • Romanische hotels

Ervaringen met de hotels in Scheveningen

Per hotel kunt u ook recensies, reviews, beoordelingen en ervaringen achter laten. Wij vragen u de moeite te nemen om dit te doen! Kleine moeite voor u en een groot voordeel voor toekomstige bezoekers.

Boekingswebsites

Het reserveren kan bij diverse sites. Wij hebben een lichte voorkeur voor Hotelspecials.nl omdat deze site wat ons betreft de meest uitgebreide informatie en ook een laagste prijs garantie biedt.
De overige boekingssites zijn ook prima sites! Echter spreekt ons de laagste prijs garantie het meest aan.
Het voordeel van booking.com is dat ze bijvoorbeeld bijna altijd kamers vrij hebben waar die op andere sites volgeboekt zijn.
Weekenjedeweg.nl is al jaar en dag een goede sites waar u hotel kamers kunt reserveren.

Waarom Scheveningen?

Scheveningen is een van de mooiste badplaatsen die Nederland heeft. De locatie is geweldig! Of u nou van natuur houdt, de drukte op de boulevard of heerlijke eten in een van de restaurantjes? Op Scheveningen is dat allemaal mogelijk.
De natuurliefhebbers kunnen zich uitleven in de duinen en de mooie stranden. Wilt u winkelen in de stad? Dan bent u binnen een kwartier met de tram in Den Haag!

Waar op te letten bij het reserveren

Sommige boekingssites die nemen bij hun vergelijking ook hotels mee die gevestigd zijn in Den Haag. Wij denken dat u vooral geinteresseerd bent in hotels in Scheveningen en vergelijken daarom enkel deze hotels. Mocht u toch hotels willen reserveren in Den Haag en omstreken, zie dan hier een overzicht van de hotel boekingssites die deze hotels aanbieden.

Praktische tips

Het parkeren bij een hotel is vaak duur. Parkren in Scheveningen is sowieso duur. De omliggende parkeer terreinen zijn vaak vol. Het verschilt per hotel welke kosten ze in rekening brengen voor het parkeren. Zie hier de parkeermogelijkheden op Scheveningen.

Activiteiten in Scheveningen

Er zijn ontzettend veel dingen die u in Scheveningen kunt gaan doen. Op deze pagina kunt u precies zien wat de komende evenementen zijn en wat u tijdens uw verblijf in Scheveningen kunt doen.
Enkele evenemenen komen jaarlijks terug. Het hotel waar u gereserveerd heeft, heeft vaak een overzicht van wekelijkse activititeiten die georganisseerd worden.

Kortingscodes

Met extra korting overnachten op Scheveningen? Dat kan! Wij verzamelen beschikbare kortingcodes en publiceren deze op onze website. Houdt daarom onze site goed in de gaten