Groepsreizen naar bijzondere locaties
January 3, 2017
Ontspannen vakantie en rustige pistes
January 3, 2017
Show all

Veilig lang parkeren op Schiphol

Ga je voor een langere tijd naar het buitenland dan is het erg belangrijk dat je jouw auto zonder zorgen kunt achterlaten. Immers, hoe langer je auto ergens blijft staan hoe groter de kans op diefstal of beschadiging. Om jou een veilige plek te garanderen zijn er diverse aanbieders voor lang parkeren bij Schiphol. Je hoeft maar te Googelen en je krijg zo een overzicht van tientallen aanbieders. Deze aanbieders verschillen van elkaar op diverse vlakken denk bijvoorbeeld aan de prijs en de afstand tussen de parkeerplek en Schiphol. Vooral dat laatste is niet geheel onbelangrijk. Meestal bieden deze bedrijven vervoer aan naar de luchthaven, maar je moet hier qua tijd wel rekening mee houden.

Makkelijk online regelen
In principe maakt het niet uit welke aanbieder je kiest, je kunt het altijd eenvoudig online regelen. In de meeste gevallen vul je in op welke datum en tijd je vertrekt en wanneer je weer terugkomt. Vervolgens kun je een plek reserveren. Hoe het verder in zijn werk gaat is afhankelijk van de aanbieder. In sommige gevallen reserveer je alleen een parkeerplek en houdt je zelf de sleutels van je auto bij je. In andere gevallen zal de aanbieder om naar de beveiligde parking te rijden waarna ze je met een shuttlebus bij het vliegveld zullen afzetten.

Vaak korting bij lang parkeren
De meeste aanbieders bieden veel korting aan als je jouw auto voor een langere periode wilt parkeren. Zo is de prijs voor een week gemiddeld rond de €50,- en voor 3 weken slechts €104,- in plaats van €150,-.

Valet parking voor extra gemak
Voor de luxepaardjes is er ook een mogelijkheid tot valet parking. Bij valet parking hoef je zelf niet naar de beveiligde parkeerplek te rijden, maar wordt je auto voor de vertrekhal opgehaald door een chauffeur. Je hoeft alleen maar je sleutels in te leveren en je bent klaar. Dit grote gemak kost je wel ongeveer €29,- extra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *